Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja.

A Nemzeti Értékelvű Párt emberközpontú, keresztény, konzervatív értékelvű párt, amely emberi méltóságot tiszteletben tartó társadalom megvalósítására törekszik, melynek védett és támogatott alapsejtje a család.

Friss topikok

A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP követelései

2012.09.25. 21:39 neppart

nep.pngÖsszeállítottunk egy pár kisebb pontot Magyarország irányítására/jogrendszerére vonatkozó stratégiánkról, ami nem annyira lényeges, ha más pártok is átveszik, illetve kényelmetlen lenne lobogójukra tűzni, ezért eddig nem is tették meg (és valószínűen nem is fogják megtenni):

1. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam, annak kormánya és független bírósága ismerje el, hogy sérülnek a romák emberiségi jogai Magyarországon, és biztosítsa számukra a kivándorláshoz szükséges feltételeket, amennyiben lemondanak magyar állampolgárságukról!

2. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

3. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat a magyar állam határozatlan időre függessze fel országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

4. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy legyen elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

5. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a mindenkori magyar kormány biztosítsa a tisztességes európai szintű bérezést a foglakoztatás minden területén!

6. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

7. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország köztársasági elnökének személyét népszavazás döntse el, és a népszavazáson bárki elindulhasson!

8. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország mindenkori kormánya az azt megelőző választási eredményeitől függetlenül rá két évre kötelezően megerősítő népszavazást írjon ki és tartson!
Amennyiben a kormánypárt a bizalmi szavazáson megbukik, úgy írjon ki új demokratikus választásokat!

9. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a hazánkban levő nemesfémek, vagy belőlük készült tárgyak (réz, ezüst, arany és ezek tetszőleges arányú vagy összetételű ötvözetei) külföldre ne legyenek szállíthatóak, sem ott értékesíthetőek!


A Nemzeti Értékelvű Párt,
a NÉP pártjának elnöksége.

(Minden jog fenntartva)

A bejegyzés trackback címe:

https://nep-part.blog.hu/api/trackback/id/tr784803077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása