Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja.

A Nemzeti Értékelvű Párt emberközpontú, keresztény, konzervatív értékelvű párt, amely emberi méltóságot tiszteletben tartó társadalom megvalósítására törekszik, melynek védett és támogatott alapsejtje a család.

Friss topikok

TEREMTSÜNK EGY EMBERI TÁRSADALMAT, EGY EMBERI MAGYARORSZÁGOT!

2014.11.29. 16:11 neppart

levai.jpgMi a NÉP egy normális emberi társadalmat akarunk felépíteni, ahol az emberek normálisan és tisztességesen tudnak élni, tanulni és dolgozni, nem pedig cselédtörvények mentén rabszolgaként vegetálni.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai, a kommunizmusból átavanzsált "jó káder" milliárdos vad-kapitalista parlamenti "elit" már nem képes megfelelni ennek a kihívásnak és ez az "elit" nem képes egy emberi társadalom felépítését véghezvinni, sem pedig működtetni.

Persze egy ilyen emberközpontú berendezkedés nekik nem is érdekük, sőt........

Ennek az új berendezkedésnek a megvalósításához viszont szükség van tetrekész, normális, gondolkodó emberekre, akiknek fontos a saját és az emberek sorsa.
Ennek az emberibb élet megteremtésének eszméjének a jegyében gyűjtjük össze és akarjuk összefogni és győzelemre vezetni az embereket.

Váltsuk le végre ezt az 1989-óta, a hamis rendszerváltáskor felúszott milliárdos "elitet" a parlamentből és vegyük végre a kezünkbe saját sorsunk irányítását, mi MAGYAROK!

TEREMTSÜNK EGY EMBERI TÁRSADALMAT, EGY EMBERI MAGYARORSZÁGOT!

http://nep-part.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nep-part.blog.hu/api/trackback/id/tr436942985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása